En un any motivat per la crisi de la Covid-19 i en què el Carnaval de l’Espluga es realitzarà en un format totalment allunyat de l’habitual, la Comissió Cívica del Carnaval repartirà entre les millors disfresses 650 euros en forma de vals per bescanviar als negocis de restauració i les empreses vinculades a aquest sector que els darrers anys han  col·laborat amb el Carnaval espluguí i es veuen afectades per la situació actual.

Entre els participants a “La Rua d’anar per casa” es repartiran un total de 10 premis que es divideixen en quatre categories. Els vídeos lluint la disfressa es poden enviar abans del dijous 11  de febrer a carnavalespluga@gmail.com i la gala s’emetrà dissabte a les 19 h en directe a través  de les xarxes socials. Els premis es distribuiran de la següent manera: 

Categoria grup bombolla 

  • 1r premi: 100 euros a gastar a un dels bars i restaurants de l’Espluga 
  • 2n premi: 75 euros a gastar a un dels bars i restaurants de l’Espluga 
  • 3r premi: 50 euros a gastar al Celler Vidbertus 

Categoria individual 

  • 1r premi: 75 euros a gastar a un dels bars i restaurants de l’Espluga 
  • 2n premi: 50 euros a gastar al Celler Rendé Masdéu 
  • 3r premi: 25 euros a gastar a Carbòniques Franquès 

Categoria infantil 

  • 1r premi: 75 euros a gastar a un dels bars i restaurants de l’Espluga 
  • 2n premi: 50 euros a gastar a Distribucions Bonaigua 
  • 3r premi: 25 euros a gastar a Carbòniques Franquès 

Premi per votació popular

  • 100 euros a gastar a un dels bars i restaurants de l’Espluga. Els espectadors de  la gala podran votar telemàtica a través d’un formulari que s’habilitarà a les xarxes socials. 

A més a més, entre els participants al concurs de fotos de #ladisfressadelsegle se sortejaran 25  euros a gastar a algun dels bars i restaurants participants. S’hi pot participar publicant a les xarxes  socials una fotografia de la qual considereu la millor disfressa des de l’any 2000 amb l’etiqueta  #ladisfressadelsegle.