Continuen millorant les dades d’incidència del coronavirus a la Conca de Barberà. Aquest dissabte s’han reportat 5 ingressats menys a planta en comparació la setmana passada en residents de la comarca. La velocitat de contagi se situa a 0,86 i el risc de rebrot ha baixat 74 punts fins als 223.

Els nous casos se situen en 16 durant els darrers 7 dies i aquesta setmana s’ha de lamentar una mort més relacionada amb la Covid-19. El percentatge de PCR/TA positius ha baixat fins a l’1,88%, quan una setmana enrere era gairebé al 4,5%.

Sarral és el municipi que té el risc de rebrot més alt de la comarca amb 544 punts. El següent municipi amb un risc de rebrot alt és l’Espluga de Francolí amb 294 punts. Aquestes dades confirmen que la Conca de Barberà té un risc de rebrot i una velocitat de propagació per sota de la mitjana catalana.

El número total de vacunats a la comarca amb la primera dosi es troba en 676 i 288 conquencs ja han rebut la segona dosi. De fet aquesta setmana el personal de salut de la Conca de Barberà han completat el procés de vacunació contra la Covid-19 amb l’administració de la segona dosi de la vacuna.