L’Associació i revista La Conca 5.1 fa 10 anys i ho vol celebrar al llarg d’aquest 2021 amb diverses activitats que s’estendran durant l’any. Actes com ‘Visions 5.1’, ‘La Nit 5.1’ o ‘Tast de Vins 5.1’ es transformaran aquest any en activitats especials de celebració on gaudir de la cultura.

Aquests esdeveniments s’hauran d’adaptar a les restriccions sanitàries en vigència, motiu pel qual s’aniran anunciant de forma pausada per poder-se modelar a cada situació. Tot i això, des de La Conca 5.1 asseguren que es farà tot el possible per tirar endavant totes les iniciatives previstes i inclús per augmentar el seu abastiment en comparació amb l’any 2020, quan es va haver de reduir molt el públic assistent als actes.

ÀUDIO: El redactor de La Conca 5.1, Leandre Romeu, destaca que les activitats es duran a terme tot i les restriccións

Per donar el tret de sortida a aquest aniversari el febrer es va iniciar amb la presentació oficial del cartell i la imatge gràfica especial dedicada per aquest esdeveniment i creada per la il·lustradora i dissenyadora gràfica Elga Fernández Lamas. Un cartell que reflecteix la importància dels pobles de la Conca de Barberà i la seva vinya, dos elements molt relacionats amb la revista.