Imatge: ‘Batalla Monumental’

El Monestir de Poblet participarà al programa ‘Batalla Monumental’ de TV3 aquest pròxim diumenge, 7 de febrer, a les 22:50h en una “Batalla de Monestirs”. El programa posarà el seu focus en dos dels conjunts monumentals de La Ruta del Cister ubicats a les comarques de Tarragona i equipararà el monestir situat a Vimbodí i Poblet amb Santes Creus, que es troba al poble de Santes Creus, capital del municipi d’Aiguamúrcia. 

D’aquesta manera, els espectadors tindran l’ocasió de donar el seu vot a un dels emplaçaments més emblemàtics de la comarca, un dels conjunts monàstics més importants d’Europa, i és, actualment, el monestir habitat més gran del continent.

El programa —que està conduït pel popular comunicador Roger de Gràcia, juntament amb els reporters Candela Figueras i Ivan Medina— juga a encarar diversos monuments de la geografia catalana i busca els atractius de cadascun dels espais, per aconseguir més vots a través dels espectadors.

Els espectadors actuen de jurat de l’espai, ja que és l’audiència la que decideix el guanyador de cada setmana votant a través de les xarxes socials del programa. Els sis monuments finalistes passaran a la gran final, que es disputarà en un programa especial en directe, en què competiran per ser el Monument Favorit de Catalunya.