La pastisseria Viñas de Montblanc ha aconseguit, per segon any, el guardó Fava de Cacau com una de les 50 millors pastisseries de Catalunya. Es tracta de la segona edició d’aquest guardó, que es realitza en el marc de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts i que tria les 50 millors pastisseries del país.

L’any passat ja va aconseguir el reconeixement i enguany repeteix, al costat de pastisseries de tota la geografia catalana. El jurat està format per professorat de pastisseria, periodistes de gastronomia i pastissers/es que no disposen de pastisseria en propietat però que exerceixen el seu ofici en restaurants o acadèmies. L’equip de jutges el lidera Marc Balaguer, campió de pastisseria d’Espanya l’any 2015 i subcampió del món de gelateria 2018, i Josep Sucarrats, director de la Revista Cuina.

Enguany, a banda de distingir una cinquantena d’establiments de pastisseria del país, també s’han atorgat premis Fava de Cacau en diverses categories.