Concactiva posarà en marxa a Santa Coloma de Queralt les noves instal·lacions de Baseactiva amb la realització d’un curs d’elaboració de cervesa artesanal.

Es tracta d’un nou viver agroalimentari, que en aquest cas està especialment pensat per poder elaborar cervesa, en un municipi amb una llarga tradició en aquesta matèria i amb una empresa que ja n’elabora. De fet, el curs està impartit per Sergi Torres, fundador de La Segarreta, l’empresa que elabora cervesa artesana al municipi.

El seminari estarà organitzat per Baseactiva, l’oficina de Concactiva a Santa Coloma, a la Baixa Segarra; i també per Xemac, la Xarxa d’Espais Agroalimentaris de Catalunya. El curs tindrà 24 hores de docència i serà, sobretot, pràctic. L’objectiu és que els alumnes siguin capaços d’elaborar una cervesa de qualitat a les instal·lacions de Baseactiva.

El curs es farà del 20 al 27 de febrer, i del 6 al 13 de març, i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Per poder participar del curs podeu omplir aquest formulari, enviar un correu a maparicio@concadebarbera.cat o trucar al 977861338.

1 COMENTARI