Aquest proper diumenge 31 de gener l’Espluga de Francolí recupera la seva programació del Casalet Kids després de diversos endarreriments provocats per la covid-19. La companyia ‘El cau de l’unicorn’ oferirà als més petits de la casa l’espectacle ‘Eureka’.

L’obra ens explica la història de la Tina, una nena una mica entremaliada que sempre entra a jugar al laboratori del seu avi. El nou invent del seu avi és un robot que pot fer aparèixer hologrames que poden perdurar en el temps.

L’espectacle es podrà veure el diumenge 31 de gener a les sis de la tarda i les portes s’obriran a un quart de sis de la tarda. Durant l’espectacle es mantindran totes les mesures d’higiene i seguretat vigents, assegurant prou espai entre els nuclis familiars, sent obligatori l’ús de mascareta i habilitant entrades i sortides diferenciades de la sala.

Les localitats es poden reservar a través d’entrapolis a un preu de 5 euros per persona. Es demana als més petits de la casa que no s’oblidin portar el seu carnet CUC a l’espectacle.