L’Ajuntament de Montblanc ha començat ja la construcció del portal de Sant Francesc. Les obres d’aquest tram de muralla ja fa mesos que van començar, i amb la nova torre ja força aixecada, ara ja es podia començar a construir el portal.

Aquesta entrada al centre històric de Montblanc pel carrer Major tindrà una construcció típica medieval, amb dues torres a banda i banda i un portal d’entrada amb dues voltes. Des que van començar les obres, que aquest accés al carrer Major de Montblanc ha quedat tancat al pas de vehicles, mentre que des de fa uns dies ja s’ha obert l’accés a peu. S’espera que en els propers mesos el portal quedi pràcticament acabat.

ÀUDIO: Josep Andreu, alcalde de Montblanc, explica les orbes

Paralel·lament, les obres avancen i continua la construcció tant de la torre com del tram de muralla on hi havia el Kursaal. Recordem que només aquest projecte té un cost de 750.000 euros, finançat a través de l’1% cultural i suposarà una de les grans actuacions fetes fins ara a la muralla medieval de Montblanc.

1 COMENTARI

  1. Podien haver aprofitat lo del Alamo d’Alcover, que va tancar.
    Total lo que fan també és una reconstrucció de fantasia.

Comments are closed.