L’estudi de fotografia RogerVisuals ha iniciat la recerca per trobes homes i dones de Montblanc que tinguessin un ofici a la vila entre l’any 1940 i el 1990, amb la intenció de retratar-los rememorant les seves antigues feines.

Com a resultat, es realitzarà una exposició entre els mesos d’abril i maig per posar en valor els oficis tradicionals i comparar-los amb les feines actuals. Per això, es busquen el màxim nombre d’oficis possible per poder-los representar. Fins al moment ja s’ha trobat a un forjador, un sabater, un mecànic, un carnisser i l’encarregat d’una botiga de bosses.

Roger Griñó, fotògraf del projecte, ja ha començat les entrevistes amb els participants i espera poder iniciar les sessions fotogràfiques la setmana vinent. Tot i això encara està obert el període d’elecció per abastir el major nombre d’oficis de la ciutat de Montblanc. Per apuntar-hi cal enviar un correu info@rogervisuals.es o trucar al telèfon 620732561.