La 34a edició de la Setmana Medieval es farà enguany només un cap de setmana, del 22 al 25 d’abril. La pandèmia i les restriccions encara estaran presents a l’abril. És per això que l’Associació Medieval ha anunciat que la festa es podrà celebrar només un cap de setmana, amb actes de petit format i amb aforaments limitats.

L’objectiu principal, però, és poder fer la representació de Llegenda de Sant Jordi, que també s’haurà d’adaptar a les restriccions sanitàries establertes. L’associació ja assumeix que s’haurà de fer amb menys públic i amb molts menys actors.

ÀUDIO: El president de l’Associació Medieval de Montblanc, Maties Martí, explica els principals canvis d’enguany

Així, es treballa amb la idea d’adaptar els assajos de la Llegenda, que hauran de ser en grups reduïts i amb molta menys gent dalt de l’escenari. També es preveu dividir els actors habituals en les dues sessions que es realitzaran de la llegenda per augmentar el nombre de participants.

L’objectiu és programar actes del dijous 22 d’abril al diumenge dia 25, molts d’ells de petit format i amb aforaments limitats, i amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi com a pal de paller dels actes.