A partir del proper dilluns 1 de febrer, l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà canviarà el seu horari d’atenció al públic passant a ser els matins de dilluns a divendres de nou a dues del migdia, i les tardes del dimarts i del dijous de dos quarts de quatre fins a les sis. Aquesta modificació de l’horari de la sala de consulta és provisional i es mantindrà mentre duri la situació de pandèmia de la COVID-19. 

D’igual forma, la sala de consulta està condicionada per les restriccions d’aforament, motiu pel qual s’ha de demanar cita prèvia. De fet, a partir també l’1 de febrer, l’Arxiu Comarcal posarà en marxa el servei de cita prèvia per internet per a les consultes presencials. El ciutadà haurà d’omplir un formulari amb les seves dades personals, la informació relativa a la seva consulta presencial i, en el mateix procés, caldrà escollir el dia i les hores en què es vol reservar la cita.

Aquest nou sistema serà prioritari per sobre del telèfon o el correu electrònic. Val a dir, però, que si un usuari té problemes o dubtes de com generar la cita, pot trucar al 977860492 i el personal de l’Arxiu l’assessorà de com procedir a realitzar la sol·licitud.