El Banc de Sang es desplaçarà el proper dilluns 25 de gener fins a Montblanc de 4 i mitja de la tarda a 8 i mitja de la nit al Claustre de l’Església de Sant Francesc. Actualment, totes les places disponibles estan omplertes, però des del Banc de Sang animen a la població a apropar-se al centre de recollida per preguntar si hi ha hagut alguna baixa o queda disponibilitat.

ÀUDIO: La coordinadora de donacions del Banc de Sang al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, explica la necessitat d’aquestes donacions

Aquelles persones de la comarca que no hagin pogut donar tindran una nova oportunitat el 16 de febrer, moment en què el Banc de Sang s’aproparà fins a l’Espluga, de 4 i mitja de la tarda a 8 i mitja de la nit per rebre les donacions dels voluntaris. Les inscripcions s’obriran a la pàgina web oficial una setmana abans del dia de la donació.

Són necessaries mil donacions diaries

Des del Banc de Sang lluiten per aconseguir mil donacions diàries, ja que són el nombre de transfusions que es realitzen cada 24 hores. A més, a causa de la crisi sanitària actual alguns pacients amb Covid-19 també requereixen transfusions de sang, el que fa ajustar encara més les reserves, les quals de moment estan estables.