Sarral llueix des d’aquesta setmana uns grans rètols a les seves quatre entrades principals destinats a la promoció del comerç local. En els cartells es pot llegir el lema ‘Donem vida al comerç, donem vida a Sarral’, amb la intenció d’animar a veïns i visitants a fer comerç local.

El cost dels rètols és d’uns 2.500 euros i ha estat pagat íntegrament amb una subvenció demanada pel consistori a la Diputació de Tarragona amb la finalitat de donar importància econòmica i social a l’acció de comprar en el comerç de proximitat.

D’altra banda, la quinzena d’establiments comercials que han participat en la campanya de Nadal i de Reis de Sarral l’han finalitzada amb el sorteig i lliurament dels tres premis en vals de compra de 10 euros als clients. En total, s’han repartit 300 euros en vals que es podran gastar a les botigues i serveis sarralencs: un primer premi de 140 euros, un segon de 90 euros i un tercer de 70 euros.