Els Mossos d’Esquadra de tota Catalunya han iniciat un nou servei en línia a través del qual es pot demanar cita prèvia de forma opcional per denunciar alguns delictes de caràcter menor. La comissaria de Mossos de Montblanc se suma a aquesta iniciativa amb la intenció d’evitar conglomeracions i fer més àgil el servei de denúncies.

Per accedir a aquest servei s’ha de demanar la cita prèvia a través de la pàgina oficial de Mossos o de la Generalitat i s’haurà d’omplir un formularia on també s’especificaran tots els documents que és necessari portat presencialment a la comissaria en el moment d’anar a denunciar.

Es pot demanar cita prèvia per denunciar delictes menors com furt sense violència, amenaces, danys, estafes, lesions, ocupació d’immobles, pèrdua de documentació o objectes, robatori amb força, robatori amb violència o intimidació, robatori a l’interior d’un vehicle o sostracció del vehicle.

El caporal de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc, Òscar Guiu, assegura que aquest era un servei que fa temps que està desenvolupant-se, però que la seva coincidència amb la situació actual agilitza el sistema de denúncies i evita el contacte entre moltes persones.

ÀUDIO: El caporal de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc, Òscar Guiu, explica com va neixer la iniciativa