El PROCICAT ha decidit aquest dimecres allargar 14 dies més les actuals restriccions. Les mesures tindran vigència fins al dilluns 8 de febrer a les 0.00 hores. És la segona pròrroga aprovada i entrarà en vigor a partir del dilluns 25 de gener.

Les mesures són les mateixes que estan en vigor des del passat 7 de gener. Pel que fa a la mobilitat, es continuarà limitant al perímetre municipal i amb el toc de queda a partir de les 10 de la nit. Les trobades familiars s’han de limitar a un màxim de 6 persones i que no suposin més de dues bombolles de convivència, si bé es recomana minimitzar la interacció social.

https://twitter.com/salutcat/status/1351858387626164227

Pel que fa als equipaments esportius, es preveu el tancament dels que es troben ubicats en espais tancats, a excepció de les piscines. També continuaran suspeses les activitats del lleure infantil i juvenil i seguiran també suspès majoritàriament el desenvolupament de les activitats extraescolars, que es limiten a aquelles que es realitzin en el centre escolar i en què participin exclusivament alumnes del grup bombolla.

Per últim, continuaran suspeses les activitats de cultura popular i tradicional, incloses les de caràcter esportiu. També s’ajornen les competicions esportives, a excepció de les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals que s’han de celebrar sense assistència de públic.