El PROCICAT ha decidit aquest dimecres allargar 14 dies més les actuals restriccions. Les mesures tindran vigència fins al dilluns 8 de febrer a les 0.00 hores. És la segona pròrroga aprovada i entrarà en vigor a partir del dilluns 25 de gener.

Les mesures són les mateixes que estan en vigor des del passat 7 de gener. Pel que fa a la mobilitat, es continuarà limitant al perímetre municipal i amb el toc de queda a partir de les 10 de la nit. Les trobades familiars s’han de limitar a un màxim de 6 persones i que no suposin més de dues bombolles de convivència, si bé es recomana minimitzar la interacció social.

Pel que fa als equipaments esportius, es preveu el tancament dels que es troben ubicats en espais tancats, a excepció de les piscines. També continuaran suspeses les activitats del lleure infantil i juvenil i seguiran també suspès majoritàriament el desenvolupament de les activitats extraescolars, que es limiten a aquelles que es realitzin en el centre escolar i en què participin exclusivament alumnes del grup bombolla.

Per últim, continuaran suspeses les activitats de cultura popular i tradicional, incloses les de caràcter esportiu. També s’ajornen les competicions esportives, a excepció de les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals que s’han de celebrar sense assistència de públic.