El cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona, Albert Batet, ha lamentat el retard de la connexió de l’autovia A-27 entre Valls i Montblanc. Des de Lilla, el polític vallenc va criticar que aquesta infraestructura no ha estat una prioritat de l’Estat, tot recordant les interrupcions que ha patit des del 2008.

Albert Batet ha posat en valor la reivindicació constant dels Ajuntaments de Montblanc i de Valls, com també dels agents socials i econòmics, que, segons diu, han permès que aquesta obra acabi sent una realitat. Des de l’òptica de Junts, es tracta d’una infraestructura estratègica per dinamitzar la Conca de Barberà i l’Alt Camp. En aquest sentit, hi veuen una millora en la mobilitat, però també per vertebrar les indústries de la comarca amb Valls i Tarragona, especialment per la connexió logística amb el Port, que servirà per generar més oportunitats de negoci i captar noves inversions.

En la visita, emmarcada en el compte enrere per les eleccions al Parlament, Batet també va criticar la judicialització de la data de la convocatòria electoral que el govern havia ajornat fins al 30 de maig, però que, de moment, el Tribunal Superior de Justícia manté per al 14 de febrer, després de tombar provisionalment el decret de l’ajornament.

Durant la visita a la comarca, el cap de llista també ha visitat el Pont Vell, afectat per la riuada de l’octubre del 2019, i l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà.