Comissions Obreres (CCOO) s’ha sumat a les denúncies del Consell Comarcal de la Conca de Barberà per evitar l’eliminació dels sectors de trànsit dels Mossos d’Esquadra de Montblanc. Durant el Ple de novembre del Consell Comarcal es va fer la mateixa reivindicació, davant la proposta de la Generalitat de reduir de 22 a 16 els sectors de Trànsit al territori català, suprimint entre ells el sector de Montblanc.

El sindicat assegura que fa temps que no es reemplaça personal. A més, creuen que quan hi hagi algun accident a la carretera, la capacitat de resposta serà molt més lenta i això pot suposar un risc pels usuaris. I és que l’objectiu en el cas de Montblanc, asseguren, és centralitzar tot el personal de trànsit a Tarragona.

ÀUDIO: Portaveu de CCOO als Mossos d’Esquadra, Roberto Garcia, parla de les dificultats que es generaran si s’elimina el sector de trànsit

L’Ajuntament de Montblanc ja ha aprovat diverses vegades una moció

Abans que el tema es portés fins al Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Montblanc, ja havia presentat una moció demanant que no s’eliminés aquest sector. De fet, aquesta moció ja ha estat aprovada diverses vegades.

ÀUDIO: L’alcalde del municipi, Josep Andreu, asegura que es lluita per evitar aquesta eliminació

CCOO denuncia que a Montblanc, quan la comissaria va obrir, tenia una trentena d’agent, i que a poc a poc s’han anat reduint, prop d’un 40%. Diuen que l’objectiu és deixar-les amb la meitat del personal per acabar traslladant els agents de trànsit a Tarragona.