Protecció Civil de Montblanc ha evacuat, aquest dimarts al matí, una família que s’havia quedat aïllada per la neu a Mas de Magí, entre Rojalons i Rojals. Es tracta d’una família de Cardedeu amb dos nens petits que hi van arribar el dilluns 4 de gener per passar-hi la festa dels Reis d’Orient.

No pensaven que nevaria tant i diumenge quan van voler marxar els va ser impossible. Amb el seu vehicle no podien sortir per un camí complicat i amb gruixos de fins a 50 centímetres de neu. Quan van veure a través de les xarxes socials que Protecció Civil havia rescatat gent del Mas de l’Arlequí de Rojals, la família va pensar que seria la solució per poder sortir. El Santi i la Clara, amb dos nens petits, van patir moments d’angoixa en no saber com sortir d’allà.

ÀUDIO: En Santi i la Clara expliquen la situació viscuda al Mas de Magí

Per sort, tot ha acabat bé i Protecció Civil de Montblanc ha realitzat l’evacuació de la família. Eduard Escolà, de Protecció Civil, explica que “el fet que el camí estigués verge, ha facilitat l’arribada dels vehicles i poder evacuar la família”.

ÀUDIO: El membre de Protecció Civil, Eduard Escolà, explica com ha sigut el rescat