Vacunació al Pius Hospital (Imatge: Ajuntament de Valls)

Aquest dimarts ha començat el procés de vacunació entre els professionals que treballen a l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i els consultoris de la Conca de Barberà. Totes les vacunes s’administren al Pius Hospital de Valls i el procés de vacunació contra la Covid-19 s’ha iniciat als professionals sanitaris de la comarca però també de l’Alt Camp.

La totalitat de les vacunes s’administraran al Pius en un nou espai habilitat i independent de la part principal del complex sanitari. De moment, es dóna prioritat als professionals dels col·lectius i serveis assistencials amb major exposició al contagi. També a les residències de la comarca.

S’espera completar el procés d’administració de les vacunes contra la covid als més de 600 professionals sanitaris durant aquesta mateixa setmana o a principis de la vinent.