La pedania de Rojals és la que té una situació més complicada a causa de la nevada d’aquest cap de setmana. Aquesta nit hi ha tornat a nevar i s’hi han acumulat uns 5cm més de gruix de neu. Protecció Civil hi està treballant però demanar evitar anar a la pedania, ja que a la carretera només s’ha pogut netejar un dels carrils.

Rojals és l’indret més alt i durant tot el cap de setmana, en alguns punts, s’hi han acumulat fins a 60 cm de neu. També persisteix la neu a Prenafeta i Lilla, amb gruixos de fins a 25 cm.

Protecció Civil continua avui amb la tasca de netejar els accessos a les pedanies, sobretot a Rojals. I també aquest matí desallotjaran una família que també s’ha quedat atrapada a un mas. També està restringit l’accés a Prenafeta, on la carretera continua tallada.

Ara mateix la principal preocupació és el gel que hagi pogut quedar als carrers i carreteres i és per aquest motiu que Protecció Civil continuarà llençant sal als carrers per evitar formació de plaques de gel.