Imatge de la neu en una taula de Vimbodí i Poblet (Imatge: Pep Francesch)

La borrasca Filomena ha emblanquinat de nou bona part de la Conca de Barberà aquesta matinada de diumenge, i en algunes zones, com Senan, Rojals, Vimbodí i Poblet o Vilanova de Prades, ha deixat gruixos importants, amb uns 40 centímetres acumulats. També ha seguit nevant a l’Espluga de Francolí que ja porta més de 20 centímetres de neu.

Continuen els treballs per netejar la neu nova que ha caigut Imatge: Gerard Bosch)

Afectacions al transport

A la Conca de Barberà el temporal Filomena ha deixat algunes incidències quant a transport. En aquests moments estan tallades les línies de tren R13 i R14, entre Lleida i la Plana-Picamoixons. Això mentre continuen suspesos els serveis de llarga distància i d’alta velocitat.

Aquest diumenge al matí encara hi ha una carretera tallada a la comarca, la C-14 entre Vilaverd i Verdú està tallada. En canvi hi ha altres carreteres que és obligatori l’ús de cadenes com per exemple la c-241d que va de Sarral a Santa Coloma de Queralt.