La Conca de Barberà va tornar a sumar més de 75 casos de coronavirus en una setmana fins a un total de 76. El total a la comarca s’eleva als 725 casos, segons l’últim balanç del Departament de Salut.

La bona notícia és que el risc de rebrot ha baixat considerablement amb 1.000 punts envers la setmana anterior i és que actualment se situa als 728 punts de risc de rebrot. La velocitat de propagació (Rt) també segueix disminuint i se situa en 0,93 quan la setmana anterior es trobava a 2,63. El risc de rebrot a l?Espluga de Francolí és el més alt de tota la coamrca situant-se als 1.191 punts, a mOntblanc el risc de rebrot és de 691 punts

Des de l’inici de la pandèmia, han mort 21 persones a la comarca. Els ingressats als hospitals pugen en 8 persones. En total durant l’última setmana s’han realitzat 652 proves diagnòstiques.