Sortida de via aquest dissabte al matí (Imatge: Cedida)

La borrasca Filomena ha deixat diverses incidències a les carreteres de la Conca de Barberà amb algunes sortides de via de vehicles. Hi ha vies que es troben tallades o en les quals és obligatori portar cadenes per circular-hi.

Carreteres tallades

Segons la darrera actualització de Trànsit, les carreteres que ara mateix estan tallades a la Conca de Barberà és l’N-240 a Vimbodí i Poblet.

ESPECIAL INFORMATIU | Parlem amb Protecció Civil de Montblanc i els alcaldes de l’Espluga de Francolí, Sarral i Vilanova de Prades.

Carreteres amb ús obligatori de cadenes.

També hi ha 6 vies en les quals és obligatori portar cadenes per circular-hi, entre les quals hi figuren la c-241d entre Sarral i Santa Coloma de Queralt, a la T-240 entre Santa Coloma de Queralt i Vallfogona de Riucorb, T-232 entre Senan i l’Espluga de Francolí en ambdós sentits, la T-233 entre la Belltall i Sarral, la T-243 a Conesa també és obligatori l’ús de cadenes. Segons ha informat l’alcalde de Vilanova de Prades a l’Informatiu Conca de Barberà l’accés a Vilanova també és obligatori amb cadenes.