L’existència d’un positiu de Covid-19 a la Residència Jaume I ha impedit l’inici de la campanya de vacunació aquest dissabte, com estava previst. No ha estat a causa de la nevada com havia informat aquest mitjà per indicació de fonts del mateix centre. En aquest cas, el que sí que ha impedit el temporal és la realització de les proves PCR als usuaris i personal.

Fonts de la residència havien confirmat a l’EFMR que l’ajornament de la vacunació havia estat provocat pel temporal de neu. De fet, pel que fa al cas positiu, en la jornada d’ahir aquest mitjà ja havia informat que l’administració de la vacuna s’havia limitat només a la planta 2 i, per tant, es treballava amb la intenció de desenvolupar la vacunació. Finalment, Salut ha acabat anul·lant la planificació, ja que abans es volen fer proves per descartar altres positius de Covid-19 a la residència.

Tot i així, aquestes proves PCR tampoc s’han pogut fer a causa de la nevada. No serà fins dimarts que es realitzaran PCR a tots els residents i personal del centre.