Imatge d’arxiu de l’Institut Català de la Salut

75 residents i personal sanitari de la residència Montblanc han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 a la Conca de Barberà, aquestes són les primeres dosis que arriben a la comarca si bé és cert que conquencs i conquenques ja la tenen posada.

La vacunació a la comarca ha començat aquest divendres a la tarda quan un equip assistencial ha posat les vacunes a tots els residents i sanitaris de la residència Montblanc. Un matrimoni, el Josep Maria i la Juanita, veïns de l’Espluga de Francolí, han estat els primers en vacunar- se, segons informa el setmanari Nova Conca.

Aquest dissabte serà el torn de la Residència Jaume I de l’Espluga quan una cinquantena de persones es posaran la primera dosi. A causa d’un positiu a la primera planta del centre de l’Espluga no es podrà fer a la totalitat dels usuaris i usuàries. També és el cas de la residència Llar Conca de Montblanc en què de moment no es posarà cap vacuna fins que el brot estigui controlat.