Ses Majestats han arribat avui a l’Espluga de Francolí per iniciar el repartiment de regals en la nit més màgica de l’any. Per poder saludar als més petits del municipi els Reis han estat des de les 5 de la tarda al Casal de l’Espluga per rebre, en grups bombolles, a tots aquells infants que es van apuntar, prèviament, per assistir a la benvinguda reial. Una decisió que es va haver de prendre després que des del PROCICAT s’anunciés la suspensió de les cavalcades de reis per evitar el risc de contagi.

Per tal de no perdre aquesta tradició des de la comissió de Reis es va decidir adaptar la benvinguda de Ses Majestats al Casal. Durant l’acte s’ha comptat amb un breu missatge d’agraïment per part de l’alcalde del municipi, Josep Maria Vidal, en representació de tot el consistori, així com les paraules de Ses Majestats, que han volgut agrair l’acollida i recalcar que en un any marcat per la pandèmia s’ha pogut celebrar un dia tan especial i els més petits de la casa tindran els seus regals.

130 famílies s’han apropat a veure els Reis

Un total de 130 famílies s’han apropat al Teatre de l’Espluga de 5 a 7 de la tarda per poder saludar, després de passar un rigorós control de temperatura i mesures higièniques, als Reis, que es trobaven esperant als infants a dalt de tot de l’escenari. Les famílies també han pogut veure de prop com els patges preparaven els regals a la fàbrica de joguines, tot just abans de sortir a repartir-los. L’acte ha acabat amb la baixada de la Bandera del Mil·lenari per part del rei Baltasar en commemoració a la fundació de la vila.

Després d’una tarda plena de màgia i escalf amb els infants, els Reis comencen ara el repartiment de regals als domicilis de l’Espluga, amb un horari més avançat de l’habitual, amb la intenció de poder complir el toc de queda imposat fins a les 11 de la nit.

Galeria d’imatges