A través del portal web EFMR.cat, més de 1.300 persones van poder entrar virtualment al Teatre del Casal per veure la visita dels Reis d’Orient d’aquest 5 de gener, just abans de començar el repartiment de regals per les cases del municipi. L’Espluga Audiovisual en col·laboració amb la Comissió de Reis van fer possible un programa especial en format televisiu que al llarg de dues hores va mostrar l’arribada de Ses Majestats, els seus parlaments, l’entrega de la clau de la vila per part de l’alcalde i, a més a més, va repassar la història de la cavalcada al municipi, 116 anys de tradició amb tres aturades.

La primera experiència de retransmissió televisiva de l’EFMR va seguir l’acte de recepció dels Reis d’Orient al teatre que, a partir de les 5 de la tarda, va permetre la visita escalonada de famílies. A l’exterior del teatre, també es va poder observar com treballaven els patges per ultimar els preparatius de tots els regals.

L’EFMR.cat comença l’any sent el mitjà més seguit

Els Reis d’Orient també han deixat un regal a l’EFMR en forma d’audiència. L’emissora manté la tendència del 2020 i ha començat l’any sent el mitjà de comunicació amb més interaccions i seguiment a les xarxes socials. Així, segons els indicadors de Facebook, l’EFMR.cat és, per davant de Tac12 i laconcadiari, el portal informatiu amb major engagement a la Conca de Barberà, és a dir, el mitjà amb més seguidors fidels. Només aquesta primera setmana del 2021 ha aglutinat més de 5.700 interaccions i això s’ha traduït al portal web en una mitjana de gairebé 1.400 usuaris únics diaris amb puntes de fins a 2.400 usuaris en un sol dia.