La regidora montblanquina Núria Besora s’ha convertit en la candidata número vuit a la llista de Junts a la demarcació de Tarragona per les eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya, així com en la representant de la Conca de Barberà de la mateixa formació política.

Fa setmanes Besora va iniciar una campanya per poder-se convertir en la candidata de la formació a la comarca. Ara, es converteix en la número 8 de la llista de la demarcació de Tarragona, la qual encapçalen Albert Batet, Mònica Sales i Eusebi Campdepadrós.

Actualment forma part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc com a regidora de turisme i joventut després d’abandonar Junts per Montblanc per no sentir-se identificada amb el PdeCAT, partit on milita el seu portaveu, Marc Vinya. Besora també és l’actual coordinadora de Junts a la Conca de Barberà.