Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar repartiran els regals per les cases de l’Espluga personalment i a diferència dels altres anys no entraran a l’interior de les cases. Així ho han confirmat des de la Comissió de SSMM de l’Espluga a l’EFMR.

Per tal de complir amb les mesures establertes per la covid-19, el repartiment de regals es farà porta a porta perquè els patges puguin arribar a les cases dels infants i donar-los els regals a l’exterior de la casa.

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE de l’arribada de Ses Majestats a l’Espluga. Streaming en vídeo a EFMR.cat dels Reis d’Orient al Teatre del Casal amb un programa televisiu des de les 17 h.

Sense l’habitual cavalcada suspesa pel coronavirus els reis d’Orient començaran a repartir els regals a dos quarts de vuit de la tarda i acabaran abans de les 11 de la nit per tal d’evitar el toc de queda imposat pel govern.

“Des de la Comissió de reis no volíem perdre el repartiment de regals” explicava Aida Martí. A més, també afegia que “enguany seran les famílies les que hauran de sortir al carrer”.

ÀUDIO: Aida Martí, membre de la Comissió de reis, parla sobre el repartiment de regals