El cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, va visitar aquest dissabte la cooperativa Vinícola de Sarral per conèixer l’impacte de la pandèmia.

Carrizosa acompanyat de la diputada de Cs al Congrés, María Carmen Martínez, i del diputat de Cs al Parlament per Tarragona, Francisco Domínguez, es van reunir amb els representants de la cooperativa per conèixer de primera mà com ha afectat la crisi econòmica derivada de la pandèmia al sector vitivinícola.

Durant la roda de premsa el president del grup parlamentari de Ciutadans va argumentar que actualment la cooperativa Vinícola de Sarral té milions de litres de vi als dipòsits que no n’hi poden treure sortida a causa del tancament de les cadenes distribuïdores d’hostaleria.

Ciutadans també va aprofitar la roda de premsa per explicar que demanaran les compareixences del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, al Parlament arran de la ‘rave’ a Llinars del Vallès. “És increïble que el Govern hagi tardat més de 36 hores a reaccionar amb una festa il·legal amb 150 persones que no respecten les mesures sanitàries”, ha criticat el president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa.

ÀUDIO: Carlos Carrizosa, president del grup de Ciutadans, explica que demanaran les compareixences dels consellers

El president del grup de Ciutadans va ser increpat durant la seva roda de premsa per algunes persones.

Carrizosa durant al visita a la cooperativa de Sarral (Imatge: Cs)