Els nens i nenes de l’Espluga de Francolí han pogut entregar la carta als Patges Reials aquest dissabte durant tota la tarda. Els patges dels Reis d’Orient s’han instal·lat al teatre del Casal on han anat rebent els més petits. La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a canviar el format habitual d’aquest acte on era obligatori tenir entrada amb hora assignada.

Els infants arribaven al teatre del Casal hi havien d’esperar que sortís el seu nom en una pantalla per tal de poder entrar a dins del teatre. Un cop a dins del recinte, control de temperatura i gel hidroalcohòlic per poder entregar la carta als Patges Reials, enguany no s’han pogut apropar, però sí que han pogut parlar amb ells i tirar la carta amb una bustia.

L’arribada dels Reis d’Orient el dia 5 de gener tindrà un format similar, ja no podran celebrar la tradicional cavalcada.