Els patges reials visitaran aquest dissabte 2 de gener l’Espluga FM Ràdio per escoltar les cartes dels nens i nenes de 12 a 13 h. Els ajudants de Ses Majestats en prendran nota per traslladar tots els desitjos als Reis d’Orient.

Com enviar la carta als Reis?

Per participar-hi, només cal que els infants gravin una nota de veu amb el seu nom i llegint la carta i tot el que vulguin explicar als Reis. La nota s’ha d’enviar al WhatsApp de l’emissora: 699 83 95 88. El programa serà en directe a les 12 h del migdia. També s’hi podrà participar trucant al 977 87 00 76.

Els patges reials també arribaran amb coses a dir a tota la ciutadania i, en especial, als més petits. De fet, els infants ja rebran una primera resposta perquè, ja sabeu, els Reis són màgics, però els seus ajudants també i saben, per exemple, quins nens i nenes han fet mèrits per rebre tots els regals i quins no. El programa es podrà escoltar al 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT.

L’arribada dels Reis, en streaming a l’EFMR

Cavalcada dels Reis d’Orient a l’Espluga 2019 (Foto: Pep Morató)

I atenció perquè el programa especial d’aquest dissabte és només la prèvia a l’arribada de Ses Majestats el dia 5 de gener. Si bé han hagut d’adaptar la seva visita a l’Espluga, un programa especial en format televisiu farà arribar l’escenari del Teatre del Casal a totes les llars del poble. L’EFMR oferirà una retransmissió en vídeo a partir de les 17 h a través de les xarxes socials i a EFMR.cat.