El web EFMR.cat ha trencat el seu sostre i ha arribat, durant aquest any 2020, a les 716.779 pàgines vistes, amb puntes de 6.600 lectors en un sol dia, segons les dades de WordPress Popular Posts. Un rècord històric del mitjà digital de l’Espluga FM Ràdio, que ha augmentat un 51,44% les pàgines vistes en només dos anys, just en l’etapa en què es va apostar per un canvi renovat d’imatge i de plataforma.

A les xarxes socials, EFMR.cat segueix creixent. A Facebook ja som 2.215 seguidors i un compromís setmanal de mitjana de més de 3.000 interaccions. A Twitter ja som 1.412 seguidors i a Instagram 1.304 seguidors. El 50% de lectors de l’efmr.cat ens visiten gràcies a les xarxes socials.

El més escoltat a la carta

El programa d’homenatge i record a la figura de David Rovira, coproduit per Pep Morató, Gerard Bosch i Òscar Palau, ha estat el programa més escoltat de l’emissora a la carta durant aquest 2020. En concret, el programa que es va emetre en directe el 17 de maig ha tingut 555 visualitzacions.

En el programa hi va participar: Ramonet Amigó, Manel Morgades, Josep M. Mercadé, Miquel Moya, Ramon Amigó, Maria Rosa de la Morena, Toni Sánchez, Ferran Civit, Quim Piqué, Filo Farré, Pilar Garrell, Josep M. Vallès, Joan Amigó, Josep Poblet, Quim Nin, Maria Jesús Martín, Jordi Torre, Josep M. Vidal, Arnau Martínez i Albert Rovira.

Programa d’homenatge i record a la figura de David Rovira


“Entre vins i fogons” lidera el ranking del programa de ràdio més escoltat a la carta

El programa “Entre vins i fogons” interpretat per Esther Català i Lluís Alcalde ha estat el programa que més s’ha escoltat a l’efmr.cat. L’espai gastronòmic de l’Espluga Audiovisual d’una hora de durada és el programa que la gent escolta més a la carta. Cada setmana Català i Alcalde aporten curiositats gastronòmiques, noves receptes i sobretot somriures amb les històries del senyor Fidel.

ENTRE VINS I FOGONS

Els seguents programes més escoltats al portal web són el Pedrís i el Museofònics. El programa el Pedrís de Joan Casanovas és l’espai de converses reposades de l’Espluga FM Ràdio. Aquest programa es va deixar de emetre a finals de febrer però tot i així és el segon programa més ecoltat d’aquest 2020. El Museofònics amb Damià Amorós, vocal territorial de l’Associació de Museòlegs de Catalunya, ens apropa els museus del país amb una entrevista amb un dels responsables de l’equipament. Aquest és el tercer programa més buscat al portal web.


El més llegit a l’EFMR.cat

La noticia més llegida del 2020 ha estat el segon cas de coronavirus que hi va haver a la Conca de Barberà. L’Espluga FM Ràdio va avançar aquest segon cas, ja que una dona de 88 anys veïna de Badalona va ser la primera victima del coronavirus.

Nou cas de coronavirus a la Conca de Barberà


El més vist a l’EFMR.cat

La notícia més vista al portal web EFMR.cat ha estat la galeria d’imatges dels actes del 38è Carnaval amb la Rua de les Mil Disfresses que es va celebrar a finals de febrer. L’EFMR.cat va oferir el recull de les millors imatges d’Eva Bonet, Josep Morató i Pep Torres.

GALERIA D’IMATGES: 38è Carnaval de l’Espluga de Francolí – Rua de les 1.000 disfresses