L’Espluga de Francolí no celebrarà el 5 de gener la tradicional cavalcada de Reis, ni al centre ni als barris, tampoc ni en una cavalcada més llarga per tota la població.

La situació sanitària i les restriccions indicades pel PROCICAT ha obligat a l’Ajuntament de l’Espluga i a la Comissió de reis a anul·lar la cavalcada, una de les cites que més gent aplega als carrers del municipi. Ara bé, els infants podran veure SSMM els Reis d’Orient al Teatre del Casal, en què els nens i nenes podran saludar Ses Majestat amb unitats familiars. Un cop tots els nens i nenes hagin vist els Reis, aquests començaran a repartir els regals per les cases.

Per poder veure Melcior, Gaspar i Baltasar caldrà, això sí, que les famílies demanin cita prèvia. Es podrà agafar hora a partir del dia 31 de gener fins al 3 de gener o fins a esgotar horaris. La reserva haurà de ser per unitats familiars que podran entrar al Teatre del Casal a l’hora assignada i passar per davant de l’escenari per saludar els Reis d’orient. 

Imatge: Pep Morató