L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ampliarà el personal municipal amb 17 nous treballadors a través dels programes de plans d’ocupació. Aquests programes, adreçats a persones aturades, a través del pla d’ocupació del projecte treball als barris de la convocatòria del 2020, dins del programa d’experienciació laboral.

El personal que s’incorporarà disposaran de contractes de 6 mesos i realitzaran tasques diverses per diferents departaments del consistori. Hi haurà 14 perfils que estaran a la brigada municipal i 3 perfils per serveis de dinamització per la gent gran i acollida per a nouvinguts i administració..

El 31 de desembre començaran les 3 persones dels perfils administratius i les dels perfils de brigada s’incorporaran més endavant, finalitzant totes les contractacions com a màxim el 31 d’octubre de 2021.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí destinarà 211.731,72 € en la contractació del personal, diners subvencionats pel programa de la llei de barris. Els diners s’han inclòs tant la despesa com l’ingrés al Pressupost Municipal 2021. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.