L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha presentat un projecte per arranjar la urbanització Pla d’en Guerra començant pel carrer del Bosc, via principal de la zona. Aquest projecte ja ha estat presentat a la Diputació de Tarragona i s’espera la seva aportació per poder començar les obres la primavera de l’any vinent.

Amb un cost d’uns 200.000 euros, amb aquesta actuació es preveu aixecar els carrers de la zona per arreglar la conducció del clavegueram, l’aigua i instal·lar també la fibra òptica que comença a arribar al municipi. Una iniciativa que des del consistori destaquen la seva importància per ajudar a millorar el consum a la població i envellir estèticament la urbanització.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, explica la importància d’aquest projecte

Aquest projecte arriba després d’una primera fase realitzar a la part alta de Vimbodí i que s’espera que es pugui estendre per tot el municipi per arreglar tots els carrers, tant interior com exteriorment.

Carrer de Vimbodí i Poblet que es millorarà (Imatge: Laia Molné)