A les portes de les festes de Nadal la Conca de Barberà és la comarca catalana amb la taxa de reproducció del virus (RT) més alta. De fet és l’única que presenta una taxa superior a 3, concretament de 3,05. El nombre de persones que pot infectar un malalt de Covid-19 són 3, quan hauria d’estar per sota d’1.

Pel que fa al risc de rebrot a la Conca de Barberà també segueix augmentant i avui se situa en 533 punts. A Montblanc, la taxa de contagi és molt elevada amb 2,78 punts. A més a més, el risc de rebrot segueix augmentant i avui és de 564 (molt alt). Continua sent el municipi amb la taxa de reproducció i el risc de rebrot més alt de la comarca. A continuació els municipis de la comarca que tenen un risc de rebrot molt alt són Sarral (435) i Blancafort (312), també l’Espluga de Francolí (278).