Imatge d’Arxiu (Imatge: Guàrdia Civil)

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana a interior d’un domicili de Barberà de la Conca amb més de 1.600 plantes. Els agents van detenir a dues persones per la seva presumpta implicació en els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Durant el dijous de la setmana passada, es va establir un operatiu policial per registrar l’habitatge on es va trobar a la segona planta més de 1.600 plantes de marihuana en fase adulta, així com la infraestructura necessària, amb sistema de ventilació, il·luminació, control de temperatura i humitat per al cultiu òptim de les plantes.

El cos de seguretat va detenir dos homes de 25 i 30 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns de la comarca, se’ls imputa un presumpte delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació del fluid elèctric. Després de prestar declaració van ser posats a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.