Una representació de la Coral Espluguina ha cantat diverses nadales aquest diumenge a la plaça Montserrat Canals i a la plaça de l’Església en el marc de la programació nadalenca del municipi. Ha estat la solució davant la impossibilitat de celebrar el tradicional concert de Sant Esteve.

Les dificultats provocades per la pandèmia han provocat que aquest 2020 la cita musical s’hagi adaptat a les circumstàncies, prescindint de l’actuació en un espai tancat i, a més a més, amb una agrupació de cantaires amb diverses baixes.

De fet, l’última actuació de la Coral Espluguina va ser, precisament, el Sant Esteve de l’any passat. Amb l’esclat de la pandèmia, l’entitat va decidir aturar la seva activitat i no ha estat fins aquestes darreres setmanes quan han reprès els assajos per fer la cantada de nadales.

ÀUDIO: Xavier Morgades, director de la Coral Espluguina, explica els motius d’aquesta cantada itinerant