Fa mesos que des de l’organització dels Pastorets de l’Espluga ja es va informar que no era viable tirar endavant l’espectacle d’enguany i que es veuria suspès per la situació de pandèmia que s’està vivint. Finalment, i com a alternativa es publicarà un vídeo enregistrat aquests dies al Teatre del Casal on més d’una trentena de persones vinculades a l’espectacle nadalenc cantaran un recull de cuplets de tots els temps, des del final de la Guerra Civil fins a l’actualitat.

Aquesta cantada ha estat enregistrada en petit comitè, de forma separada i respectant totes les mesures de seguretat sanitària i distanciament social, sota realització tècnica de Marc Roca i Jofre Majoral. L’espectacle es podrà veure el dia de Nadal a dos quarts de 7 de la tarda a les xarxes socials de @PastoretsdelEspluga.

Un programa especial a l’Espluga FM Ràdio

Els cuplets també s’emetran aquest 25 de desembre a partir de les 7 de la tarda en un programa especial de l’Espluga FM Ràdio dedicat a repassar la història de l’espectacle a l’Espluga, presentat per alguns dels joves actors i actrius que tindran un paper destacat en les futures representacions.

El programa es reemetrà l’endemà, dia de Sant Esteve, i l’últim dia de l’any, 31 de desembre, a les 12h del migdia. A banda, també es difondrà el vídeo de l’última representació emesa a televisió ara fa 2 anys.