Imatge d’una estació per mesurar la qualitat de l’aire (Imatge: @mediambientcat)

Durant l’últim ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà el president de l’entitat, Magí Trullols, va informar els alcaldes de les gestions iniciades per implementar a la comarca una estació per mesurar la qualitat de l’aire, unes estacions que depenen de la Direcció General de Qualitat Ambiental.

Trullols va avançar que es plantegen instal·lar una estació mòbil i itinerant per la comarca, però que, a la llarga, podria arribar a esdevenir fixa. De fet el president del Consell Comarcal va manifestar la inquietud del Consell per tot el que fa referència a temes mediambientals i és que la Conca és de les úniques comarques de Catalunya que no té una estació fixa de vigilància atmosfèrica, “la Conca és l’única comarca del país que no disposa d’una estació fixa”, explicava Trullols.

ÀUDIO: El president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Magí Trullols, explica la importància d’instal·lar una estació per mesurar la qualitat de l’aire