Montblanc ha tingut dues propostes culturals aquest cap de setmana en el marc dels actes de Nadal 2020. L’antiga església de Sant Francesc ha acollit l’espectacle infantil ‘L’Ona i el fred’ de la companyia montblanquina Factoria Bram. Les dues sessions van esgotar ràpidament les entrades, i ahir els assistents van poder gaudir d’un espectacle familiar en directe.

També aquest diumenge a la tarda el Centre Cultural Sant Jordi va acollir música en directe amb Núria Graham i l’Últim Caval, concerts programats en el marc del Musicall 2020, organitzat per Mr. Beast. El teatre també es va omplir per escoltar música en directe. La setmana passada Maria Jacobs també va fer les delícies de tots els assistents.

Aquests són els primers actes de la programació nadalenca que s’ha organitzat a Montblanc amb totes les mesures de seguretat vigents i mantenint els aforaments màxims en totes les activitats.