La segona edició del festival LGTBI Gay-Art de Sant Gallard, nucli de població agregat a Les Piles, va poder celebrar la seva segona edició en format reduït amb la realització d’un cant de poesies a Santa Coloma de Queralt el 19 de setembre i un show teatral a Sant Gallard el 26 de setembre.

També es va programar un acte a Les Piles amb una funció de titelles en format inclusiu que va haver de ser suspesa per la situació actual i reprogramada a finals d’octubre. Tres activitats en petit format per seguir donant empenta a un projecte que tot just arriba a la seva segona edició en un any complicat per la cultura.

ÀUDIO: Responsable de comunicació del Festival Gai-Art, explica com va ser l’organització d’enguany

Segons les previsions i si la situació ho permet de cara al 2021, s’espera recuperar les actuacions de tots els artistes contractats que havien de participar aquest any i que, com a característica destacada, pertanyen tots al col·lectiu LGTBI.

Recital de poesia a Santa Coloma de Queralt (Imatge: Marc Caballero)

ÀUDIO: Marc Caballero explica la tria d’artistes pel Festival Gai-Art

Tot i que la data no està fixada, l’organització des del Festival té la intenció de recuperar-lo en la seva plenitud per l’any vinent, amb una aposta similar a la de 2019, moment en què el festival va néixer envoltat d’actes com vermuts poètics, tallers, menjars populars, projecció de documentals, concerts i DJ.