Imatge startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

El passat dissabte es va celebrar a Santa Coloma de Queralt la setena edició del tradicional mercat de Nadal, on productors i comerciants van poder exposar els seus productes de proximitat mantenint en tot moment les restriccions sanitàries actuals.

Durant la jornada es van poder realitzar diversos actes commemoratius com un taller de gegants organitzat per la nova colla gegantera del municipi, qui juntament amb els grallers de Santa Coloma van crear una cercavila improvisada pel centre del poble amb petits i grans.

També es va celebrar un vermut musical amb Marcel Casellas Trio a la plaça Major amb un repertori d’arrel fusió en petit format. I per acabar la jornada la colla gegantera junt amb els gegants Lluís i Coloma van encendre l’arbre de Nadal instal·lat a la Plaça Major per donar la benvinguda a l’època nadalenca.

Santa Coloma de Queralt ha celebrat la seva setena edició del Mercat de Nadal (Imatge: startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt)