La formació independentista ha iniciat aquesta setmana la campanya de les primàries per les eleccions del proper 14 de febrer al Parlament de Catalunya. Serà durant el proper cap de setmana quan els afiliats votaran als seus candidats, entre els quals es troben la montblanquina Núria Besora.

Actualment forma part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc com a regidora de turisme i joventut després d’abandonar Junts per Montblanc per no sentir-se identificada amb el PdeCAT, partit on milita el seu portaveu, Marc Vinya. Besora també és l’actual coordinadora de Junts a la Conca de Barberà. 

Aquesta setmana participarà en diferents actes i presentacions pel territori defensant la seva candidatura per aconseguir el suport dels afiliats de Junts a les comarques de Tarragona. També s’ha realitzat un vídeo promocional de campanya gravat a Montblanc.