Entitats de l’Espluga de Francolí s’organitzen per aconseguir augmentar el recapte d’aliments en un any especialment complicat amb el repte solidari ‘Aquest Nadal regala solidaritat 2.020Kg’ que consisteix a recollir 2.020Kg d’aliments i productes de neteja per Càritas del municipi. El repte començarà el 14 de desembre a les 9 del matí i finalitzarà el 19 de desembre a la 1 del migdia.

ÀUDIO: La regidora de Participació Ciutadana de l’Espluga de Francolí, Anna Garcia, parla sobre aquest nou repte

Tots els espluguins i espluguines podran anar de 9 a 1 del migdia o de 5 a 8 del vespre al Pati de l’Antic Hospital per fer les donacions de menjar i/o productes de neteja. Al pati, seran les mateixes entitats que gestionaran la rebuda, classificació i ordenació d’aquests aliments. 

Aquesta, és una iniciativa que va sorgir al Consell Sectorial d’Entitats de l’Espluga del passat novembre i que té com a objectiu final ajudar als ciutadans i ciutadanes de l’Espluga que més ho necessiten tenint en compte la situació actual derivada de la pandèmia de la Covid-19.