Home Notícies Vallfogona de Riucorb torna a tenir botiga d’aliments 37 anys després

Vallfogona de Riucorb torna a tenir botiga d’aliments 37 anys després

0
Vallfogona de Riucorb torna a tenir botiga d’aliments 37 anys després

El municipi de Vallfogona de Ridecorb, amb una població d’uns 85 habitants, torna a tenir botiga alimentària després de 37 anys sense cap comerç d’aquestes característiques, moment en què va tancar Cala Coloma. La nova Agrobotiga està situada a peu de carrer a l’avinguda del Riu Corb, davant del carrer Johan Cruyff i regentada per l’Albert i l’Eli, dos vallfogonins que han vist la necessitat de reobrir una botiga al poble.

La iniciativa neix després de mesos de confinament en què molts veïns han tingut dificultats per poder aconseguir desplaçar-se als supermercats de la zona. D’aquesta manera la nova Agrobotiga conté productes bàsics pel dia a dia, però també s’especialitza en productes de proximitat, la majoria provinents de la Vall del Corb.

ÀUDIO: El propietari de l’Agrobotiga de Vallfogona de Riucorb, Albert Perilla, explica quins són els seus productes

L’establiment també ofereix servei a domicili i es poden encarregar lots o regals de Nadal. Es poden realitzar comandes de manera prèvia al telèfon 633529144 i l’horari actual d’obertura és de dimecres a diumenge d’11:30 del matí a 1:30 del migdia, amb possibilitat d’augmentar l’horari quan millori la situació actual de confinament.

X
X