El municipi impulsa el comerç local amb una campanya de Nadal i Reis especial, ja que els 15 establiments participants regalaran butlletes per entrar en el sorteig de tres premis, consistents en vals de compra gratuïts per un import total de 300 euros, a repartir entre els tres guanyadors.

La campanya s’ha iniciat aquesta setmana amb el lliurament d’una butlleta per cada 5 euros en compres. La butlleta es dipositarà en una urna al mateix establiment, amb les dades del client. El sorteig es resoldrà el 5 de gener de 2021 per conèixer els guanyadors de la campanya i les botigues faran entrega dels vals regal als guanyadors/es a partir del dia 7 de gener vinent.

S’entregaran tres premis compostos de vals de 10 euros de compra amb la intenció de què la despesa es reparteixi entre tots els establiments municipals que es podran gastar fins al proper 10 abril. Cal destacar que el primer premi és de 140 euros (14 vals), el segon de 90 euros (9 vals) i, el tercer, de 70 euros (7 vals).