L’Ajuntament de Montblanc, a través de l’Oficina de Turisme, ha impulsat una nova campanya de suport a les empreses turístiques per ajudar a impulsar la seva economia en el moment actual. En aquest cas se centra a ajudar els allotjaments afectats pel tancament geogràfic de cap de setmana amb la campanya denominada ‘3+1, desconnecta a Montblanc‘.

L’aposta és oferir quatre nits d’allotjament al preu de tres. D’aquesta manera els establiments pretenen potenciar dos moments: de dilluns a dijous, els dies feiners amb menys moviment; i de dijous a dilluns, els caps de setmana amb tancament perimetral municipal o comarcal.

La durada de la campanya serà fins al proper 21 de desembre, amb possibilitat de poder-se ampliar si l’aposta ha estat un èxit. Cal destacar que hi participen establiments externs a la vila, per impulsar que els montblanquins i montblanquines es desplacin pel territori. És el cas d’en  Mas de Caret, de la Bartra; Mas de l’Arlequí, de Rojals; Ca l’Esquelleta, de Vilaverd; i Les Voltes, de Barberà de la Conca.