L’Espluga FM Ràdio ha solucionat, de forma definitiva, l’avaria al centre emissor detectada a inicis de setembre i que ha perjudicat fins ara la qualitat d’emissió del 107.4 FM. Ara, amb la compra d’un nou aparell, s’ha recuperat la potència d’emissió màxima permesa i que ofereix cobertura al terme municipal, com també a poblacions properes. D’aquesta manera, després de tres mesos d’emissió provisional amb un aparell antic, es recupera la qualitat de so prèvia a la incidència tècnica.

Aposta per l’emissió a EFMR.cat i la ràdio a la carta

En paral•lel, darrerament l’EFMR també ha millorat l’emissió per internet a través del portal web, acabant amb les interrupcions del servei. Aquesta intervenció, però no està relacionada amb l’actuació al centre emissor.

També en l’entorn digital, l’emissora ha reforçat la seva aposta per la ràdio a la carta perquè l’audiència pugui escoltar, quan vulgui, els programes a través del portal web. Les novetats en aquest sentit consisteixen en la publicació de càpsules audiovisuals a les xarxes socials com a reclam dels espais radiofònics i, d’altra banda, la creació d’un apartat al web amb els programes emesos des del 2017 ordenats per facilitar-ne la cerca. L’aposta podria ampliar-se amb la publicació de l’arxiu històric de l’emissora també a EFMR.cat.